De Luchtreiziger Ballonvaarten

 

Wie in het Groene Hart van Zuid-Holland tegen de avond wel eens in de lucht heeft gekeken, zal zich zeker herinneren dat wij regelmatig met één van onze gekleurde luchtballonnen daar te zien waren. Onze gekleurde blokjesluchtballon valt vaak goed op? Ook onze wat kleinere rood-witte - of rood-gele luchtballonnen 'weten aardig de weg' boven het Groene Hart. Momenteel hebben we zelfs een nieuwe luchtballon in onze eigen huisstijl. Kijk maar eens goed!

Onze luchtballon boven het Groene Hart van Zuid-Holland

Onze luchtballon boven het Groene Hart van Zuid-Holland

Het Groene Hart, centraal gelegen voor een ballonvaart
Omdat het Groene Hart zo centraal in Zuid-Holland ligt varen we in de zomermaanden dagelijks vanuit alle richtingen er overheen. Met een zwakke of variabele wind vertrekken we zelfs dikwijls ín het Groene Hart, bijvoorbeeld vanuit Oudewater, Montfoort, Linschoten of Haastrecht. Met een wat sterkere wind vertrekken we vanuit de rand van het Groene Hart, denk daarbij aan: Rotterdam, Gouda, Woerden, Gorinchem, Ridderkerk of Dordrecht. Zo varen we met onze luchtballon vanuit verstedelijkt gebied zo het Groene Hart in.
Dit prachtige groene leefgebied is ook vanuit de lucht adembenemend. Als we dan nog wat hoger gaan met onze luchtballon, dan zien we de grote steden als Rotterdam, Den Haag, Amsterdam en Utrecht. Vaak is zelfs de kustlijn en de noordzee, met daarin menig vrachtschip, vanuit de lucht goed te zien.

Klik hier voor een foto-impressie van een ballonvaart vanuit Ouderwater. En hier voor een  foto-impressie vanuit Rotterdam.

Dagelijks een ballonvaart over het Groene Hart
Omdat wij in de zomermaanden dagelijks boven het Groene Hart van Zuid-Holland te zien zijn, kun je in principe van iedere last-minute van De Luchtreiziger Ballonvaarten gebruik maken. Indien hier geen datum voor je bij zit, kijk dan op onze lijst van geplande ballonvaarten. Voor overige ballonvaarten boven het Groene Hart vragen we je om contact met ons op te nemen.
Wanneer je aanvullende informatie van ons wilt, neem dan ook contact met ons op.

Stel je vraag over ballonvaarten in Zuid-Holland
 1. Gebruik voor de definitieve reservering van je ballonvaart ons reserveringsformulier!
 2. Naam(*)
  Typ alsjeblieft je naam in
 3. E-mail(*)
  Onjuist e-mailadres
 4. Telefoon
  Ongeldige invoer
 5. Wil je informatie via
 6. Wat is je vraag?
  Ongeldige invoer
 7. (*)
  Ongeldige invoer

Je kunt ons natuurlijk ook altijd bellen op: 010-22 33 338.