Wanneer passagiers een ballonvaartticket aanschaffen dan gaan we er ook altijd vanuit dat zij deze ballonvaart willen maken. Mocht de ballonvaart geannuleerd moeten worden vanwege slecht weer dan maken we een nieuwe afspraak voor een volgende ballonvaartpoging. Dit houden we altijd vol totdat de ballonvaart uiteindelijk gemaakt is. Tickets hebben hiervoor ook een ruime geldigheid: tot één jaar na datum van aanschaf, én de ticketgeldigheid wordt weer verlengd met één jaar vanaf de datum van de laatstgemaakte ballonvaartafspraak. Met andere woorden: is je ballonvaart niet doorgegaan vanwege slecht weer, dan is je ticket vanaf die datum weer opnieuw een heel jaar geldig.

Mascotte New 2

Eénmalige pogingen
Soms hebben passagiers een reden om een éénmalige ballonvaartpoging met ons af te spreken omdat er een beperkte uitvoeringstijd is. Voorbeelden hiervan kunnen zijn: een bedrijfsuitje, een huwelijksaanzoek, een ballonvaart met vrienden die maar kort in Nederland verblijven, toeristen die teruggaan naar hun thuisland e.d..
We kunnen tegen een beperkte vergoeding een éénmalige poging voor een ballonvaart met je afspreken. We organiseren dan de ballonvaart op een gewenste datum, maar wanneer de ballonvaart niet door kan gaan wegens slecht weer dan storten we het betaalde bedrag terug op je rekening, verminderd met de onderstaande administratie- en organisatiekostenkosten. Hiervoor heb je echter wel een annuleringsverzekering nodig van € 8,- p.p. en deze is alleen bij de reservering af te sluiten (niet achteraf). Deze annuleringsverzekering geldt voor ziekte, persoonlijke en ernstige omstandigheden e.d., maar kan worden uitgebreid voor eenmalige ballonvaartpogingen. Mocht de ballonvaart niet doorgaan dan wordt het factuurbedrag (excl. verzekeringskosten) teruggestort en de volgende administratie- en organisatiekosten in mindering gebracht.
 
Kosten éénmalige poging*
Ballonvaart met medepassagiers: € 12,50 p.p.
Privéballonvaart voor 2 passagiers: € 50,- per ballonvaart
Privéballonvaart voor 3-6 passagiers: € 60,- per ballonvaart
Privéballonvaart voor 7-10 passagiers: € 70,- per ballonvaart
Privéballonvaart voor 11-16 passagiers: € 80,- per ballonvaart
Privéballonvaart voor 16-20 passagiers: € 90,- per ballonvaart
Privéballonvaart voor 20-30 passagiers: € 110,- per ballonvaart
Priveballonvaart voor 30-40 passagiers: € 130,- per ballonvaart
Privéballonvaart voor 40-50 passagiers: € 150,- per ballonvaart
Privéballonvaart voor 50-60 passagiers: € 170,- per ballonvaart
Privéballonvaart voor 60-70 passagiers: € 190,- per ballonvaart
Privéballonvaart voor 70 en meer: € 200,- per ballonvaart
 
Prijzen zijn inclusief BTW.

*Geldt voor ballonvaarten die alleen door weersomstandigheden niet uitgevoerd kunnen worden (dus ook twee of drie pogingen), en waarbij deze afspraak nadrukkelijk van tevoren bij de reservering schriftelijk is overeengekomen en in de reserveringsbevestiging is vastgelegd. 

 

Voorbeelden:

Ballonvaart met medepassagiers. Ticket voor 2 passagiers. 
Kosten 2 x € 155,- = € 310,-. Aanvullende kosten bij reservering zijn de annuleringsverzekeringen: 2 x € 8,- = € 16,-. Totaal € 326,-
Wanneer de ballonvaart niet door kan gaan en de passagiers wensen geen nieuwe afspraak te maken (en hebben dit bij reservering vastgelegd) dan restitueren wij € 285,-.

Privéballonvaart voor 4 personen.
Kosten € 975,-. Aanvullende kosten voor de annuleringsverzekering bij reservering: 4 x € 8,- = € 32,-. Totaal € 1.007,-
Wanneer de ballonvaart niet door kan gaan en de passagiers wensen geen nieuwe afspraak te maken (en hebben dit bij reserveing vastgelegd) dan restitueren wij € 915,-.